top of page

TERMENI SI CONDITII

1. Termeni de acceptare de utilizare

Acești Termeni de utilizare guvernează utilizarea de către dvs. a website-ului Napoletano.

Prin folosirea, vizitarea, sau navigarea site-ul Web Napoletano, acceptati si sunteti de acord sa respectati acesti Termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni de Utilizare, nu trebuie sa utilizati site-ul Web Napoletano. Aceste Conditii de Utilizare pot fi suplimentate sau aditionate ori de câte ori detinatorul Napoletano considera ca fiind necesara, prezentele conditii si termeni constituindu-se ca o conventie intre dumneavoastra (utilizator) si Napoletano, si se aplica utilizarii de catre dvs. a site-ului Web Napoletano. Acesti Termeni si conditii de utilizare pot afecta în anumite cazuri izolate drepturile, caz în care detinatorul recomanda expres lecturarea cu atentie a prezentei expuneri.

2. Modificari la Termenii de utilizare

Napoletano îsi rezerva dreptul, din timp în timp, cu sau fara notificare adresata utilizatorilor, de a modifica aceste Conditii de utilizare cu respectarea principiului confidentialitatii. Versiunea cea mai curenta a acestor Termeni de Utilizare poate fi vizualizata în forma revizuita daca aplicati clic pe "Termenii de utilizare", situata în partea de jos a paginilor site-ului Web Napoletano. Versiunea cea mai curenta a Termenilor de utilizare va înlocui toate versiunile anterioare. Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului Web Napoletano dupa efectuarea modificarilor înseamna ca sunteti de acord cu aceste modificari.

3. Confidentialitate si Informatii personale

Site-ului Web Napoletano se angajeaza sa protejeze confidentialitatea informatiilor cu caracter personal pe care utilizatorul le ofera si întelege a le pune la dispozitia noastra neconditionat. Orice informatii transmise pe site-ului Web - Napoletano este supusa politicii noastre de confidentialitate, termenii regasindu-se în mod explicit în prezentul paragraf si în general în conditiile de utilizare. Va rugam sa cititi Politica de confidentialitate pentru a intelege pe deplin abordarea noastra, totodata orice modificare a Politicii de confidentialitate va fi regasita în aceleasi conditii de aplicarea si cu acelasi grad de confidentialitate.

4. Contul dumneavoastra

Daca utilizati site-ul Web Napoletano, sunteti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii contului de utilizator si parola si pentru restrictionarea accesului la computer, totodata sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru toate activitatile care au loc în contul dvs. sau parola.

Site-ul web Napoletano, vinde produse / servicii, care pot fi achizitionate prin diferite forme de plata: numerar / card bancar. Daca aveti sub 18 ani, puteti utiliza site-ului Web - Napoletano, numai cu implicarea unui parinte sau tutore.

Site-ului Web - Napoletano isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, sterge sau edita continutul, sau de a anula comenzi cu respectarea principiului de discretie.

5. Acceptul dumneavoastra

Prin utilizarea si / sau vizitand acest website (în nume propriu sau colectiv, incluzând tot continutul disponibil prin numele de domeniu Napoletano Pizzeria va exprimati acordul, dumneavoastra fiind în deplin acord cu acesti termeni si conditii ("Termeni de utilizare") si termenii si conditiile de notificare de confidentialitate Napoletano Pizzeria, care sunt încorporate în prezenta prin referinta. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre acesti termeni, va rugam sa nu utilizati site-ul Web - Napoletano Pizzeria.

6. Comanda minimă și taxa de livrare

300 lei este comanda minimă. Comandă minimă solicitată reprezintă valoarea finală după aplicarea eventualelor promoții, oferte sau reduceri.

Serviciul de livrare oferit la comenzile plasate cu livrare este gratuit.

Livram doar comenzi care conțin pizza, paste sau aperitive. Nu livrăm dacă nu conțin cel puțin un produs din aceste categorii.

7. Modalități de plată

Comenzile se plătesc numerar și cu card bancar.
Plata numerar. Livratorul poate să ofere rest pentru maxim 50 lei. Atunci când se comandă, trebuie specificat că se plătește cu bancnote de 100 lei, 200 lei sau 500 lei astfel încât livratorul să poată oferi restul necesar. Verificați primirea restului pentru plățile cu numerar în momentul predării comenzii. Napoletano Pizzeria nu este răspunzătoare pentru reclamațiile ulterioare.

Emitem factură fiscală la cerere doar pentru comenzile realizate la telefon sau dacă suntem contactați după finalizarea comenzii. 

Comenzile NU se pot plăti cu cardul de tichete de masă sau cadou emise de alte companii prin intermediul terminalelor (POS) mobile sau la plata online.

8. Oferte și utilizarea acestora

Ofertele se acordă în baza solicitării expres de către peroana care comandă în cazul ofertelor disponibile la comanda telefonică sau la comanda din locație. O ofertă nu se acordă și nu se aplică automat în cazul în care persoana care comandă nu o solicita.

La oferta 2+1 - cea mai ieftina pizza din cele doua alese o sa fie a treia gratuita. 

9. Timpul de livrare sau timpul de ridicare a comenzilor

Timpul este comunicat la momentul comenzii este estimativ. Timpul de livrare este influențat de condițiile meteorologice, traficul rutier, evenimente sociale sau sportive și de alte situații ce nu pot fi controlate de Napoletano.

Timpul comunicat variază în funcție și de alți factori precum numărul de comenzi preluate înainte, numărul produselor din comandă, distanță adresei față de locație, specificul zonei de livrare, ora și / sau ziua când se realizează comanda.

10. Site-ul Napoletano Pizzeria

Acesti Termeni de utilizare se aplica tuturor utilizatorilor de website. Site-ul poate contine link-uri catre site-uri terte parti care nu sunt detinute sau controlate de catre Napoletano. Site-ul Web - Napoletano nu are nici un control asupra acestora si nu îsi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile uzitate de orice site-uri terte parti. În plus, site-ul Web - Napoletano nu va si nu poate cenzura sau edita continutul nici unui site terta parte. Prin utilizarea site-ul, terte va scuti în mod expres Napoletano de la orice obligatii care decurg din utilizarea de catre dvs. a orcarui site-ului terta parte. În consecinta, va recomandam sa fiti constienti când parasiti site-ul precum si recomandarea noastra expresa pentru a citi termenii si conditiile si politica de confidentialitate a fiecarui alt site web pe care le vizitati.

11. Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ul Web - Napoletano cu exceptia datelor trimise si înregistrate de utilizatori (dupa cum este definit mai jos), inclusiv, fara limitare, text, software, scripturi, grafica, fotografii, sunete, muzica, clipuri video, caracteristici interactive si similare ("Continut") si marci comerciale, marcile de servicii si logo-urile continute de acestea ("Marcile"), sunt detinute sau licentiate de catre Napoletano, sub rezerva dreptului de autor, în concordanta cu legislatia Statului Român în vigoare (cod civil, noul cod de procedura civila, codul penal si de procedura penala precum si conventiile internationale precum si a altor drepturi de proprietate intelectuala. Continutul de pe site este oferit pentru tine si este doar pentru informarea dumneavoastra si pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licentiat, sau altfel exploatat pentru orice alte scopuri, fara nici un fel prealabila acordul scris al proprietarului de drept.

12. Limitarea raspunderii

În nici un caz, angajatii Napoletano nu pot fi responsabilizati pentru actiuni în care pot fi implicati în varii situatii: ACCIDENTALE, SPECIALE, PUNITIVE, SAU CONSECUTIVE DE ORICE FEL REZULTATE DIN ORICE ERORI.

(I), GRESELI, SAU LIPSA DE ACURATETE A CONTINUTULUI / SAU CERINTELOR;

(II) PERSONALE, CORPORALE SAU PAGUBE, DE ORICE NATURA, REZULTATE DIN ACCESUL LA DVS SI UTILIZAREA SITE-UL NOSTRU;

(III) ORICE ACCES NEAUTORIZAT LA SAU ÎN UTILIZAREA SERVARELOR NOASTRE SECURIZATE si / sau INFORMATII DE NATURA PERSONALE SI / SAU INFORMATII FINANCIARE STOCATE ÎN ACESTA;

(IV) ORICE INTRERUPERE SAU ÎNCETAREA DE TRANSMISIE CATRE SAU DIN SITE-UL NOSTRU;

(V) ORICE ERORI, VIRUSI, CAI TROIENI, SAU DE GENUL, CARE POT FI TRANSMISE CATRE SAU PRIN SITEUL NOSTRU DE CATRE O PARTE TERTA;

(VI) ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CONTINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU DAUNE DE ORICE FEL APARUTA CA REZULTAT AL UTILIZARII DE ORICE CONTINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ALTFEL FACUT DISPONIBIL PRIN SITE-UL NAPOLETANO, INDIFERENT DACA SUNT BAZATE PE GARANTIE, CONTRACT, SAU ORICE ALTA TEORIE LEGALA DACA ENTITATEA ESTE AVERTIZAT DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. LIMITARE A RASPUNDERII SE VA APLICA ÎN MASURA PERMISA DE LEGE ÎN ROMÂNEASCA APLICABILA.

 

CA LIMITA A RASPUNDERII CIVILE SAU PENALE – NAPOLETANO – CA ENTITATE PRIN SINE SI SAU PRIN REPREZENTANTII SAI POATE FI CULPABILIZATA SI SUPUSA MASURILOR CIVILE SI SAU PENALE DOAR DACA O INSTANTA LEGAL ABILITATA HOTARASTE ÎN MOD DEFINITIV SI IREVOCABIL CA O ACTIUNE DIRECTA A ENTITATII NAPOLETANO CA SINE A FACUT SI PRODUS ÎN MOD DIRECT UN PREJUDICIU CE A ADUS ATINGERE SUB ORICE FORMA UTILIZATORILOR / CONSUMATORULUI DE SERVICII FURNIZATE DE NAPOLETANO. TOTODATA NAPOLETANO ÎSI REZERVA DREPTUL DE A SE ÎNDREPTA ÎN FOND PRETENTII ASUPRA ORICAREI ENTITATI RECUNOSCUTE SI DOVEDITE CARE PRIN ACTIUNEA SA DIRECTA A ADUS PREJUDICII ÎN ORICE FORMA NAPOLETANO SAU UTILIZATORILOR SAI.

 

Site-ul Web NAPOLETANO este controlat si oferit de la facilitatile sale din ROMÂNIA. Cei care acceseaza site-ul sau de a folosi un eventual Site-ul Web NAPOLETANO de la alte jurisdictii o fac pe propria lor vointa si sunt raspunzatori pentru încalcarea legii.

13. Înregistrarea, parola

Anumite pagini de pe Site-ul Web Napoletano pot fi protejate prin parola. Accesul la aceste pagini este disponibil numai utilizatorilor înregistrati, în interesul securitatii desfasurarii activitatii. Site-ul Web Napoletano va avea dreptul, în orice moment, sa revoce autorizatia de acces prin blocarea datelor de acces, fara nicio obligatie de a specifica motivele unei asemenea actiuni, în special în cazul în care:

- utilizatorul furnizeaza date de înregistrare eronate;

- utilizatorul a încalcat prezentele conditii sau a fost neglijent în utilizarea datelor sale de acces;

- utilizatorul a încalcat legislatia în vigoare pentru accesul la, Site-ul Web Napoletano sau pentru utilizarea acestuia;

- utilizatorul nu a utilizat Site-ul Web Napoleetano pentru o perioada mai lunga de timp.

 

În cazul în care este necesara înregistrarea, utilizatorii vor sunt obligati sa furnizeze date corecte la înregistrare si sa anunte Site-ul Web Napoletano imediat cu privire la orice schimbari ulterioare (când aceste date sunt furnizate online). Utilizatorii sunt obligati sa ia masuri privind primirea e-mailurile transmise catre adresele de e-mail specificate de acestia.

 

Daca se considera afectat utilizatorul va notifica de urgenta detinatorul Site-ul Web Napoletano asupra neconformitatilor sau incovenientelor aparute, forma de corespondenta fiind notificarea transmisa prin mail.

 

14. Capacitatea de a accepta Termenii de utilizare

Capacitatea de a accesa website-ul Napoletano este conditionata de a avea varsta minima de 18 ani, de a întelege și respecta prezentele conditii de utilizare.

În cazul în care nu îndepliniti conditia de vârsta, solicitam sa apelati la un părinte sau tutore legal.

bottom of page