top of page
IMG_2421.JPG

Cozonaci artizanali
by MadySweet

Mady Sweet.png

Cozonacii artizanali reprezintă o bucurie culinară inconfundabilă, încărcată cu tradiție și măiestrie în fiecare îmbinare de arome și texturi. Fiecare etapă a procesului de producție este îndelung rafinată pentru a asigura o experiență gustativă memorabilă. 

Napoletano Cozonaci-Tort-23.jpg
Napoletano Cozonaci-Tort-16.jpg

La baza cozonacilor artizanali stă aluatul, pregătit cu migală din ingrediente atent selecționate. Făina de calitate superioară se amestecă cu drojdie proaspătă și lapte, creând astfel o bază fermă, dar fină. Untul de bună calitate și ouăle adaugă o cremozitate delicată, iar zahărul și sarea completează echilibrul gusturilor. Această compoziție este apoi îmbogățită cu esențe naturale, cum ar fi vanilia, coaja de lămâie sau portocale, conferind cozonacilor un buchet aromatic irezistibil.

Cozonacii artizanali nu sunt doar produse de patiserie, ci adevărate opere de artă culinară, transmițând o moștenire culturală și gastronomică de neegalat.

Napoletano Cozonaci-Tort-27.jpg
Napoletano Cozonaci-Tort-3.jpg

Fiecare mușcătură este o călătorie într-un univers al gusturilor și arome, amintindu-ne de tradiții și de momentele de bucurie împărtășite în jurul mesei.

Tipuri de cozonaci si prețuri

Cozonac tradițional cu cremă de nucă și ciocolată

Cozonac cu fistic

120LEI / buc.

160LEI / buc.

Greutatea unui cozonac este de aproximativ 1,2kg

Comenzi telefonice 0770 123 000

1661442.png
bottom of page